Event Locatie – een locatie voor Uw event om nooit te vergeten!

Eventlocatie voor een geslaagde bijeenkomst

Onze locatie in Wormerveer biedt ruimte voor maar liefst 1000 personen. De locatie is perfect voor kleine en grote evenementen zoals festivals, concerten, bedrijfsfeesten paintball en meer. Met een groot buitenterrein en verschillende binnenruimtes kunnen we aan al jouw wensen voldoen.

Als je op zoek bent naar een intiemere setting, dan is onze locatie in Amsterdam ideaal. Hier kunnen tot 50 personen terecht voor een feest, vergadering of andere bijeenkomst. De locatie is gelegen in het hart van de stad en is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer.

Onze locatie in Lelystad biedt ruimte voor maximaal 150 personen en is ideaal voor bijvoorbeeld bruiloften, verjaardagsfeestjes en zakelijke evenementen. De locatie is modern en stijlvol ingericht en biedt alles wat je nodig hebt voor een geslaagde bijeenkomst.

Onze ervaren event managers staan altijd voor je klaar om je te helpen bij het plannen en uitvoeren van jouw evenement. Of je nu hulp nodig hebt bij het kiezen van de juiste locatie, het opzetten van audiovisuele apparatuur of het regelen van catering, wij zorgen ervoor dat jouw evenement een succes wordt.

Wacht niet langer en boek nu een van onze geweldige locaties voor jouw volgende evenement!

Ga eens ook kijken op:

Leukste themafeest: leukstethemafeest.nl

Livemuziek, dans en entertainment: artiesten-feest.nl
Catering, hapjes, foodtrucks en decor: catering-feest.nl
Feest bij u of feest bij ons: leukste-feestzaal.nl


Neem contact met ons op:
Chat met ons: [chat link]

Sponsors:

Vindhier
Corticera

- ADVERTISE WITH US -

Gezien worden op onze pagina? Neem gerust contact met ons op!
Met 5.000.000 views op jaarbasis bent u aan het juiste adres! 
DOADS -


Contact

Over Ons

Alegria is een jong, dynamisch bedrijf met veel mogelijkheden. Wij zijn gespecialiseerd in thematische catering/foodtrucks, entertainment en decoratie.
Wij organiseren feesten op uw locatie of op onze locaties in Lelystad, Zaandam, Wormerveer en Amsterdam (van 10 tot 1000 gasten).